Lunchpris 145 kr
Lunchmeny v.39
Sallad, smör, bröd och vatten samt kaffe ingår i samtliga rätter. Önskas glass eller sorbet, se gärna under veckans söta.
Måndag
Pocherad laxfilé ”skomakarens låda” med pepparrotssås, sparris, handskalade räkor och potatispuré samt brynt smör
Tisdag
Plommonfylld fläskkarré på klassisk vis, med gräddsås, strimlade sockerärtor och äppelmos samt koktpotatis
Onsdag
Hoisinmarinerad grillad kycklingfilé med sötsursås, wokade krispiga grönsaker och basmatiris
Torsdag
Schnitzel ”chef choise” med sambalbearnaise, rödvinssky, bakade tomater med örter, serveras med krossad krisppotatis smaksatt med vitlök och citron
Vit sparrissoppa med lättrökt lax samt 63 ° ägg Serveras efter med hemgjorda pannkakor och hemkokt jordgubbssylt med vanilj samt vispad grädde
Önskas pannkakor till dessert efter andra maträtter så går det bra för 55:-/p
Fredag
Wallenbergare på dubbelmald kalvfärs med potatispuré, ärtor och brynt smör samt rårörda lingon
Veckans vegetariska
Risotto med säsongens gula kantareller och sojabönor samt ruccola och minitomater
Håll utkik, oftast under veckan kommer det även ”dagens extra rätter”
Veckans säsongsmeny
Dessa rätter tilllagas efter beställning. Tillagningstiden är oftast ca 10-15 minuter.
Toast ”Bobergs” med handskalade räkor och kräftor samt citron och dill, serveras med picklad rödlök och smörstekt levain - 175 SEK
Sallad med kryddkycklingfilé ”bites” med enrisrökt bacon, vitlöksrostade kryddkrutonger, och hyvlad parmesanost samt dijon- och parmesandressing - 155 SEK
Räksmörgås med citronmajonnäs, riven färsk pepparrot, picklad rödlök och krämigt ägg – allt avnjutes på smörstekt levain - 175 SEK
I år bjuder vi in till ett fantastisk julbord i vår vackra villa belägen vid havet. En anrik och magisk miljö att fira in julen på.