Julbord Memorio

Flera tallrikar uppradade bredvidvarandra med mat på redo för serving i restaurangen.
Ett uppdukar julbord

Julmiddag på ett anrikt palats, i ett häftigt torn med milsvid utsikt eller i en fantastisk villa vid havet.

Någon mer än vi som har börjat längta efter julen?

Det är nämligen hög tid att boka årets julbord. Inom Memorio erbjuder vi en rad spännande alternativ för dig, oavsett om du ska gå på julbord med kollegor, släkt eller vänner.

Van der Nootska palatset

För tredje året i rad erbjuder vi en underbar julmiddag i vårt fina palats där du får julens härliga smaker exklusivt serverade i fyra serveringar till ditt bord. Hemlagade delikatesser, beprövade klassiker och köksmästaren Kevin Stockenstrands personliga favoriter.

Julmiddagen intas i Franska Matsalen, vårt pampiga Bibliotek eller i vår guldskimrande balsal Swedenborgssalen. Oavsett om ni vill boka för två eller hundratrettio personer är ni varmt välkomna, fr o m onsdag 23 november, att njuta av allt vad julen har att erbjuda hos oss på Palatset. Här råder Fanny- och Alexanderstämning i varenda vrå.

För mer info besök Vandernootska

Villa Graninge jul

Cedergrenska Tornet

I år bjuder vi in till ett klassikt julbord i bufféform i vårt pampiga och utsmyckade torn. En anrik och magisk miljö att fira in julen på. Julens alla härligheter serveras i form av ett traditionellt julbord och innehåller bland annat sillar, lax, kallskuret, klassiska köttbullar, prinskorv.

Julmiddagen serveras från och med den 23 november fram till den 22 december och kostar mellan 595-825 sek

För mer info besök cedergrenskatornet

Cedengrenska tornet

Villa Graninge

Visst är det härligt med köttbullar och skinka på julbordet, men kanske föredrar ni havets läckerheter framför den lite mer traditionella julmaten? Med vårt fantastiska läge vid havet har vi valt att skala ner lite på det traditionellt julbord och låta det maritima ta större plats. Klassikerna så som kallskuret, köttbullar, prinskorv kombineras därför hos oss med sillar och andra skaldjur.

Julbordet serveras torsdag-lördag från och med den 30 november fram till den 22 december och kostar mellan 695-725 sek

För mer info Julbord - Villa Graninge

Ett fat med skaldjur

Magnus Johansson bageri, konditori, glass och konfektyr

Nytt för i år är att Magnus Johansson bageri, konditori, glass och konfektyr på samtliga av våra ställen står bakom våra desserter. Magnus Johansson är Sveriges kanske mest kända konditor som bland annat ansvarat för Nobeldesserten i 10 år, varit med när Svenska Kocklandslaget vunnit OS och gjort desserten till Kungens 60-årsfest. Titt som tätt ser du Magnus gästa Nyhetsmorgon där han bjuder på alla möjliga sorters ljuvliga bakverk, gärna med en spännande tvist

Är ni osäkra på vilken enhet ni ska välja mejla oss på info@memorio.se så hjälper vi er mer än gärna att ta ett beslut